Share

Op maandag 15 januari 2018 is vrouwelijk RSC Anderlecht, de leider in de Belgische Super League, voor een stage van een week vertrokken naar Spanje. Het team van trainer Patrick Wachel gaat op oefenkamp in de buurt van Valencia waar ze op vrijdag 19 januari 2018 ook een oefenwedstrijd zullen spelen.

In België was het vandaag winderig, regenachtig en koud maar toch waren er bij RSC Anderlecht veel lachende gezichten bij het vertrek naar Spanje. Het is immers voor het eerst sinds lang dat RSC Anderlecht zich leider en grootste titelkandidaat mag noemen in het Belgische vrouwenvoetbal. De laatste landstitel dateert immers van 1998 en dat is inmiddels 20 jaar geleden. RSC Anderlecht verblijft de volgende dagen met de voltallige groep en een testspeelster in Oliva Nova in de buurt van Valencia. Het speelt op vrijdag 19 januari 2018 in de vroege namiddag ook een oefenduel tegen de Spaanse topklasser Levante UD!

RSC Anderlecht speelt de week nadien in de kwartfinale van de Beker van België op bezoek bij bekerhouder KAA Gent Ladies in Oostakker met aftrap om 20 uur 30!

Voor alles over vrouwelijk RSC Anderlecht:

RSC Anderlecht

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share