Share

Op de 15de speeldag in de 2de klasse B ontving het beloftenteam van OH Leuven Royal Wallonia Club Sibret. Het werd een moddergevecht want het veld was vooral dicht bij de kleedkamers heel moeilijk bespeelbaar.

Ook dit is voetbal! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict


Het beloftenteam van OH Leuven,
dat aan een sterk seizoen bezig is, kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong na een strafschopdoelpunt van captain Stefanie Deville (1-0) na een fout op Jarne Teulings maar op de counter kon Sibret via jeugdspeelster Louise Grégoire, met haar eerste competitiedoelpunt op dit niveau, nog voor de rust terug op gelijke hoogte komen (1-1). In de 2de helft veranderde de score ondanks fel aandringen van de thuisploeg niet meer.

Bekijk de vreugde van Sibret na het behaalde gelijkspel op bezoek bij OHL B dankzij Vrouwenteam TV:

OH Leuven B blijft in de stand op de 2de plaats maar met een wedstrijd meer gespeeld heeft het nu 6 punten achterstand op het beloftenteam van KRC Genk Ladies. Sibret staat op de 9de plaats op 14 ploegen met 17 punten uit 14 duels.

De volgende wedstrijd voor het beloftenteam van OH Leuven is op zaterdag 3 februari 2018 om 15 uur tegen Eendracht Louwel. Sibret ontvangt op hetzelfde ogenblik in de Ardennen het beloftenteam van Tongeren.

Luister naar Sophie Strepenne (RWC Sibret):

Luister naar Stefanie Deville (OH Leuven B):

Voor alle uitslagen in de 2de klasse in het voorbije weekend:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share