Share

De kwartfinales van de Beker van Belgiƫ staan dit weekend op het programma in het Belgische vrouwenvoetbal. Het zorgt ervoor dat er slechts een beperkt programma is in de eerste en tweede klasse A en B! Daar staan enkel inhaalduels op de kalender!

Aan de Botestraat in Wondelgem kan U op zaterdag 28 januari 2018 terecht voor een inhaalduel in de 2de klasse A om 13 uur tussen het derde team van KAA Gent Ladies en KSK Voorwaarts Zwevezele. Om 15 uur kan U daar de beloften van de vrouwelijke Buffalo’s aan het werk zien tegen Wuustwezel. Ook in Zottegem en in Neerpelt staat er een inhaalwedstrijd gepland.

Eerste klasse:
KAA Gent Ladies B – Wuustwezel (Botestraat, Wondelgem, 15u);

2de klasse A:
KAA Gent Ladies C – KSKV Zwevezele (Botestraat, Wondelgem, 13u);
KSV Sottegem – USGTH B (Kastanjelaan, Zottegem, 16u);

2de klasse B:
Esperanza Pelt – KV Mechelen (Sparrenlaan, Neerpelt, 14u);

Bekijk het programma in de kwartfinales van de Beker van Belgiƫ:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share