Share

Een dag na de kwalificatie van bekerhouder KAA Gent Ladies voor de halve finales stonden op zaterdag 27 januari 2018 de resterende 3 kwartfinales in de Beker van België op het programma. Hieronder kan U alle uitslagen bekijken.

Uitslagen Kwartfinales Beker van België:
9. Club Brugge (2de klasse A) – Standard 0-3;
10.KRC Genk Ladies – KSK Heist 3-1;
11.KAA Gent Ladies A – RSC Anderlecht 2-1 na verlengingen;
12.Kontich (1ste klasse) – OH Leuven 0-3 na verlengingen;

Bekerhouder KAA Gent Ladies mag het dus in de halve finale opnemen tegen KRC Genk Ladies, de andere ploeg die dit seizoen al thuis wist te winnen tegen RSC Anderlecht. In de andere halve finale ontmoet OH Leuven de nog altijd regerende landskampioen Standard.

Bekijk de samenvatting van de kwartfinale KRC Genk Ladies – KSK Heist met dank aan Luc Calleeuw:

Halve finale – Op zaterdag 14 april 2018 om 15 uur:
13. KRC Genk Ladies – KAA Gent Ladies;
14. OH Leuven – Standard;

Finale – Op zaterdag 26 mei 2018 (onder voorbehoud – dag van de finale van de UEFA Champions League):
15. Winnaar 13 – Winnaar 14.

Bekijk foto’s van David Catry rond Club Brugge – Standard via:
Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Zien we Davinia Vanmechelen straks nog in de Belgische Super League bij KRC Genk Ladies of moeten we voortaan bij PSG naar de Belgian Red Flame gaan kijken? Foto – (c) Sportpix.be

* Davinia Vanmechelen speelde in de Beker van België tegen KSK Heist mogelijk haar laatste wedstrijd voor KRC Genk Ladies. Er zijn op dit ogenblik onderhandelingen aan de gang met de Franse topclub Paris Saint-Germain, die zich op deze zaterdag 27 januari 2018 plaatste voor de achtste finales van de Franse beker (0-2-winst op bezoek bij stadsgenoot Paris FC). De perschef van het vrouwenvoetbalteam van PSG, de heer Timothée Lemoine, liet via de telefoon weten dat er nog geen overeenkomst getekend is met de Belgian Red Flame. Als er in één van de komende dagen wel een akkoord uit de bus komt dan zal de Franse topclub dat zelf de wereld insturen met een officieel persbericht!

Share