Share

Vrouwelijk Essevee heeft op maandag 29 januari 2018 de derde trainer van het lopende seizoen aangesteld. Nadat Raymond Loose aan het seizoen begonnen was en Luc Bogaert eind oktober vorig jaar overnam werd met laatstgenoemde in onderling overleg afscheid genomen.

De keuze van SV Zulte Waregem viel vervolgens op een profiel van iemand die eerder al bij de club werkzaam was. Dirk Gekiere, de man die vanaf het begin van deze week de trainingen zal leiden en de sportieve verantwoordelijkheid op zich neemt, was immers al jeugdtrainer en scout binnen de Jeugdacademie van SV Zulte Waregem. Leuk meegenomen is dat hij over de nodige ervaring en een diploma UEFA A beschikt zodat ook een eventuele stap hogerop geen belemmering vormt.

De eerste opdracht voor de nieuwe coach van SV Zulte Waregem
, dat momenteel op een 6de plaats staat met 22 punten uit 15 duels, is nu zaterdag 3 februari 2018 op bezoek bij Wuustwezel met aftrap om 15 uur. De week nadien op zaterdag 10 februari 2018 ontvangt vrouwelijk Essevee aan de Kastanjelaan in Zulte Fémina White Star Woluwe!

Voor nog meer over deze aanstelling ga naar:
Website SV Zulte Waregem

Lees over de eerste trainerswissel van het seizoen bij SV Zulte Waregem:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Ook nog melden dat Raymond Loose het seizoen begon met een 11 op 18. Luc Bogaert haalde vervolgens in 9 duels 11 op 27!

Share