Share

Rachel Cuschieri, de international uit Malta die sinds begin dit seizoen 2017-18 op het middenveld van RSC Anderlecht speelt in de Super League, liep op dinsdag 6 februari 2018 tijdens de avondtraining met haar club een zware blessure op. Ze brak haar scheenbeen en is al zeker out voor de rest van het seizoen!

De onfortuinlijke Rachel Cushieri ligt op dit ogenblik in een Antwerp ziekenhuis met haar rechte scheenbeen in het gips! Foto – (c) RaCu

De speelster, die in de Super League al 6 keer gescoord had voor vrouwelijk paars-wit, werd onmiddellijk nadien naar een ziekenhuis in Antwerpen overgebracht waar ze op woensdag 7 februari 2018 al geopereerd werd. Er wacht voor haar nu een lange revalidatie. De redactie van Vrouwenteam.be wenst haar uiteraard veel moed bij een succesvol herstel!

Voor nog meer over het vrouwenvoetbalteam van RSC Anderlecht:
Vrouwenteam.be

Luister naar Rachel Cuschieri voor het begin van het seizoen bij RSC Anderlecht dankzij Vrouwenteam TV:

Lees ook nog via:
RSC Anderlecht

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share