Share

Begin september 2010 speelde DVC Eva’s Tienen in ‘t Kuipje van Westerlo de openingswedstrijd van het seizoen tegen de vice-kampioen Standard. Destijds was het de bedoeling dat er met KVC Westerlo een verdere samenwerking zou uitgebouwd worden. Die denkpiste sprong korte tijd later af maar volgens de Gazet van Antwerpen zou KVC Westerlo volgend seizoen nu toch starten met een voetbalacademie voor meisjes.

De Kempina’s, een meisjesploeg die in de jongenscompetitie speelt en onder leiding staat van Steve Herbots, zal volledig opgaan in dat nieuwe project bij KVC Westerlo.

PS: Een eerste infovergadering rond het vrouwenvoetbal bij Westerlo zal plaatsvinden op woensdag 6 januari 2016 om 18u30 in Club 1000 in ‘t Kuipje. Alle geïnteresseerde speelsters en hun ouders zijn hier welkom. Daarnaast is er ook al een emailadres beschikbaar waarop U terecht kan: kvcwesterloladies@hotmail.com

Voor meer hierover kan U terecht bij de Gazet van Antwerpen:
Website GvA

Lees meer over de eerste vrouwenvoetbalwedstrijd in ‘t Kuipje begin september 2010:
Vrouwenteam.be

Bekijk foto’s van dat duel in ‘t Kuipje tussen Eva’s Tienen en Standard:
Vrouwenteam.be

Share