Share

Fery Ferraguzzi, de technisch directeur van de vrouwelijke Rouches, komt aan het woord in het februarinummer van het Standard Magazine naast de Cyprioot Konstantinos Laifos en de Bosniër Gojko Cimirot.

Onder de titel ‘L’Eternelle Fery Ferraguzzi’ spreekt de Italiaanse ex-international
o.a. over haar eigen carrière als speelster en hoe ze via Perugia en Rome in Luik terechtkwam, over hoe ze tot de technische staf van Standard toetrad om uiteindelijk technisch directeur te worden van de vrouwenafdeling van de Rouches en over de toekomst waarin ze verder hoopt plezier te beleven aan het opleiden van de jeugd van de club eerder dan nog voor de KBVB te werken.

Verder in het nummer is er een blik op de carrière van Konstantinos Laifos, die in het verleden al in Engeland bij Nottingham Forest speelde en in Griekenland bij Olympiacos Piraeus. Er is aandacht voor de transfers van het mannenteam tijdens de wintermercato met o.a. Mehdi Carcela en een ruim gesprek met de Bosniër Gojko Cimirot die spreekt over zijn komst van PAOK Saloniki naar Standard. Daarnaast is er een terugblik in het verleden rond speler Paul Bonga Bonga en de schijnwerpers worden ook even gericht op de talenten in het beloftenteam U21. In het midden van het nummer kan U ook nog een poster vinden van Renaud Emond, die op zaterdag 17 maart 2018 de bekerfinale speelt met Standard in het Koning Boudewijnstadion tegen KRC Genk.

Het Standard Magazine is te verkrijgen bij de dagbladhandelaar aan de prijs van 3,5 euro!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share