Share

Voor de Servische Jasna Djordjevic was de EK-kwalificatieinterland eind november 2015 tegen de Belgian Red Flames een weerzien met het land waar ze twee seizoenen voetbalde. In België speelde ze immers twee keer op rij kampioen in eerste klasse met DVC Eva’s Tienen. Ze spreekt inmiddels vlot nederlands en afgelopen zaterdag 26 december 2015 ging ze ook haar ex-ploegmaats aanmoedigen op het 5de Internationaal Indoortornooi in Genk.

Jasna Djordjevic (centraal vooraan) begin mei 2015 na het veroveren van haar tweede titel in eerste klasse met DVC Eva's Tienen. Foto - Paul Dijkmans

Jasna Djordjevic (centraal vooraan) begin mei 2015 na het veroveren van haar tweede titel in eerste klasse met DVC Eva’s Tienen. Foto – Paul DijkmansLuister hoe zij het EK-kwalificatieduel België-Servië in Leuven beleefde op video:

Voor nog meer over Jasna Djordjevic:
Vrouwenvoetbalnederland.nl

Voor nog meer over België – Servië:
Vrouwenteam.be
en lees ook nog:
Vrouwenteam.be

Share