Share

Speelsters van the Miami Hurricanes, het vrouwenvoetbalteam van de universiteit van Miami, en van Florida Atlantic mochten op woensdag 11 november 2015 op het ‘Brickell Soccer Roof Top’ in Miami een 7v7-wedstrijd spelen met als ploeggenoot wereldster David Beckham.

Dat gebeurde in het kader van zijn BBC-film ‘For the love of the game’ die in samenwerking met Unicef werd opgenomen en waarbij de ex-speler van Manchester United, Real Madrid, AC Milan en PSG in een periode van 10 dagen maar liefst voetbalde op 7 verschillende continenten. In de film spreekt David Beckham over de reden waarom vrouwenvoetbal in de Verenigde Staten zo populair is en over het belang van deze sport in het leven van speelster Jasmine Paterson.

U kan de film die op dinsdag 29 december 2015 op BBC One werd uitgezonden herbekijken via:
Website Football Origin (c) BBC
Lees nog meer over de wedstrijd van David Beckham met de Miami Hurricanes en Florida Atlantic via:
Website Miami Hurricanes
Bekijk de fotoreportage via:
Website Miami Hurricanes Pictures

Share