Share

Céline Dept zit echt niet stil. De speelster van Cerkelladies Brugge, die recent tweede eindigde in de verkiezing voor knapste voetbalster van de Golden Palace Ball kalender, stond het voorbije weekend zowel zaterdag op het veld bij het eerste elftal als zondag bij het beloftenteam van de groen-zwarten. Daarnaast kreeg ze ook nog goed nieuws van een van haar andere bezigheden. Ze staat inmiddels in de halve finale van Miss Présence 2019!

Cerkelladies Brugge ontving op zaterdag 24 maart 2018 in de 2de klasse A Maria-Ter-Heide. Céline Dept zorgde even over het kwartier voor de assist bij het openingsdoelpunt van Jana Stolle (1-0, 17de minuut). Het werd uiteindelijk 2-2 na nog meer goals in de eerste helft van Jana Daneels (2-1, 25ste minuut) en een dubbel van Thalia De Roovere voor de bezoekers (1-1, 25ste en 2-2, 32ste minuut). Na ook nog wat modellenwerk en haar 65 minuten wedstrijd op zaterdag stond ze dan op zondag 25 maart 2018 in de basis bij het beloftenteam van Cerkelladies Brugge dat in de 1ste provinciale aantrad tegen KFC Heist Ladies. De bezoekers kwamen hier op voorsprong via Maité Vanlerberghe (0-1, 6de minuut) waarna Delphine Caron even over het kwartier de gelijkmaker lukte voor de thuisploeg (1-1, 17de minuut). KFC Heist Ladies kwam vervolgens met 10 te staan maar lukte in het laatste kwartier nog 2 doelpunten via Annelies Vanwelden (1-2, 79ste en 1-3, 90ste + 5′ minuut) telkens op aangeven van Oona Mus. Céline Dept kon die tegengoals niet mee helpen verhinderen want ze was na 5 kwartier voetballen en bij een stand van 1-1 al gewisseld. Na het gelijkspel op zaterdag werd het dus een eervol verlies een dag later tegen de finalist van de Beker van West-Vlaanderen. Na het voetbal was de zondag echter nog niet afgelopen voor Céline Dept want ze moest zich ook nog verder voorbereiden op haar schoolexamens deze week maar met de halve finale voor Miss Présence 2019 op zak was de motivatie daarvoor toch wel optimaal.

U kan Céline Dept, de speelster van Cerkelladies Brugge, mee steunen in haar race naar Miss Présence 2019 door voor haar te stemmen via sms! Dat kan door ‘MPR 15’ te sturen naar het nummer 6045. De deadline voor de stemming is woensdag 11 april 2018 om 22 uur! Niet twijfelen! Gewoon doen en wie weet staat er volgend jaar bij Miss Présence 2019 een voetbalster op nummer één!

Bekijk nog eens een kopbaldoelpunt van Céline Dept eerder dit seizoen voor Cerkelladies Brugge!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share