In de Beker van Antwerpen waren ze op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart 2018 aan de halve finales toe. De kampioen in 3de provinciale B KVV Vosselaar, tevens de bekerwinnaar van vorig seizoen, moest in deze ronde op bezoek bij 1ste provincialer en buur KFC Lentezon Beerse, een team dat in het seizoen 2005-2006 toen het ook nog op het hoogste niveau speelde de huidige Belgische Gouden Schoen Janice Cayman in de rangen had.

U kan de doelpunten uit dit duel bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Ondanks de vroege achterstand na een kopbaldoelpunt van Britt Van de Cruys (1-0, 7de minuut) kwam KVV Vosselaar dus niet alleen terug op gelijke hoogte via Cartiche Tournier (1-1, 15de minuut) maar ook op voorsprong via Rianne Van den Eynden (1-2, 32ste minuut). In de tweede helft bezorgden Lodie Schuurmans (1-3, 65ste minuut) en opnieuw Cartiche Tournier (1-4, 78ste minuut) voor de eindstand! KVV Vosselaar plaatste zich dus voor het tweede jaar op rij voor de finale van de Beker van Antwerpen waarin het op dinsdag 1 mei 2018 in Kontich zichzelf kan opvolgen. De tegenstander wordt Loenhout SK, de huidige leider in 1ste provinciale die op vrijdagavond 30 maart 2018 al met 0-4 won op bezoek bij KFC Wuustwezel.

KFC Lentezon Beerse voor de aftrap van de derby in de halve finale van de Beker van Antwerpen! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Dit waren de uitslagen in de halve finales van de Beker van Antwerpen:
KFC Wuustwezel – Loenhout SK 0-4;
KFC Lentezon Beerse – KVV Vosselaar 1-4;

Bekerhouder KVV Vosselaar zal op dinsdag 1 mei 2018 de trofee verdedigen in Kontich! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Voor nog meer over de titel in 3de provinciale B van KVV Vosselaar:

PS: Nog melden dat Belgisch Gouden Schoen Janice Cayman op zondag 1 april 2018 op de 18de speeldag in de Franse D1 Féminine met haar club Montpellier thuis won tegen PSG. Het werd 3-0 na goals van Sofia Jakobsson (1-0, 49ste minuut), Janice Cayman zelf op strafschop (2-0, 66ste minuut) en Stina Blackstenius (3-0, 75ste minuut)! Montpellier wordt nu 2de op 11 punten van leider Lyon en met een gelijk aantal punten (43) als PSG maar wel met een wedstrijd meer gespeeld!