Share

Net als bij de mannen spelen dit jaar in België ook de vrouwenvoetbalteams van KRC Genk en Standard de bekerfinale. Niet in het Koning Boudewijnstadion in Brussel, wel am Kehrweg in Eupen en dat op zaterdag 26 mei 2018, op de dag van de finale van de UEFA Champions League bij de mannen in Kiev.

De keuzes van de stadions voor de wedstrijden van de Belgian Red Flames en van de Belgische bekerfinales doen vaak de wenkbrauwen fronsen. Dat zal ook dit keer het geval zijn. De allereerste bekerfinale tussen KRC Genk Ladies en Standard had in Borgworm, Hasselt, Leuven, Tongeren, Tienen, Sint-Truiden of zelfs Wezet kunnen plaatsvinden maar het wordt uiteindelijk voor veel mensen een verre toeristische uitstap naar de Oostkantons en het Kehrwegstadion in Eupen.

Tickets voor dit duel zijn te koop bij de KBVB aan de prijs van 5 euro in voorverkoop. Aan het stadion op de dag zelf betaalt U 8 euro. Er mag in het stadion niet gerookt worden en ook handtassen zijn niet toegelaten en tenslotte is er ook geen VAR (een videoref zou ook in het vrouwenvoetbal soms nuttig kunnen zijn) aanwezig voor dit duel.

Voor het kopen van tickets kan U terecht bij de KBVB:
Website KBVB

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share