Share

Het vrouwenvoetbalteam van Club Brugge deed de voorbije weken al flink wat transfers. Niet alleen Julie Meseure keert terug naar de club van haar roots, ook Charlotte Laridon van Dames VK Egem is vanaf volgend seizoen opnieuw speelster van vrouwelijk blauw-zwart!

Ellen Stichelbaut verlaat Dames VK Egem voor Club Brugge! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Bij de start van de Women’s BeNeLeague in het seizoen 2012-13 was de toen 18-jarige Charlotte Laridon een jonge belofte bij vrouwelijk blauw-zwart. Inmiddels was ze een vertrouwd gezicht bij Dames VK Egem geworden maar vanaf volgend seizoen is ze dus terug te zien bij Club Brugge. Ze is niet de enige die de overstap van Dames VK Egem naar Club Brugge maakt want ook Ellen Stichelbaut is volgend seizoen in het blauw en zwart te zien.

Ianthe Meersschaert, hier nog als doelvrouw van SV Zulte Waregem, verdedigt straks het doel van Club Brugge! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Daarnaast haalde Club Brugge met Ianthe Meersschaert ook al een doelvrouw binnen. Ianthe Meersschaert speelde maar liefst 11 seizoenen voor SV Zulte Waregem waar ze nu dus vertrekt. Ook bij SV Zulte Waregem is er een tweede speelster die richting Club Brugge trekt en dat is de jonge belofte Amelie Verbeke.

Amelie Verbeke samen met Leo Van der Elst en haar nieuwe truitje bij Club Brugge! Foto – (c) Club Brugge / AV

Lees ook nog over de transfer van Julie Meseure via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Nog melden dat het beloftenteam van Club Brugge op zaterdag 28 april 2018 om 15 uur in het Mirakelstadion van KRC Waregem de finale van de Beker van West-Vlaanderen speelt tegen KFC Heist Ladies!

Share