Share

OH Leuven won op de laatste wedstrijddag van het kalenderjaar 2015 voor het eerst in de Super League thuis tegen KSK Heist. Inmiddels is de voorbereiding op de terugronde begonnen. Zo speelde het team van trainer Niki De Cock op zondag 17 januari 2016 een oefenduel in het Nederlandse Etten-Leur tegen de plaatselijke hoofdklasser DSE.

OHL domineerde de wedstrijd en won ook met 1-3 dankzij twee doelpunten van Kimberley Obasogie (eentje voor en eentje na de rust, 0-1 en 0-2) en een derde goal van Petra Baldewijns, die een strafschop omzette na een fout op haar (0-3). In blessuretijd kon de thuisploeg de eer redden na een geharrewar voor doel (1-3).

Op woensdag 20 januari 2016 om 20 uur speelt OH Leuven nog een oefenduel op bezoek bij KOVC Sterrebeek, de leider in de derde klasse B. De aftrap is voorzien op Het Zeen om 20 uur.

Voor nog meer over OH Leuven:
Website OH Leuven

PS: Nog melden dat de oefenduels van Standard op bezoek bij Fortuna ’54, van Lierse thuis tegen Barendrecht en van Ladies Genk thuis tegen Venray allen werden afgelast.

Share