Share

Op woensdag 25 juli 2018 verscheen de competitiespecial van Sport Voetbal Magazine waar vanaf nu tweewekelijks een verhaal zal gewijd worden aan de Sportvrouw van de week. Belgian Red Flame Heleen Jaques mag de spits afbijten.

Op pagina 40 kan U een kort interview met Heleen Jaques lezen van collega Matthias Stockmans onder de titel “Als analist leg ik de lat minder hoog voor mezelf.” U krijgt er een overzicht van haar carrière en nog meer info ook over haar transfer naar het Italiaanse Fiorentina.

In deze Sport Voetbal Magazine, die 212 bladzijden telt, krijgt U alle taktische analyses, de fiches van alle spelers, de type-elftallen, opvallende statistieken en posters van alle ploegen uit de Jupiler Pro League 2018-19 maar ook van de 8 profteams uit 1B!

Sport Voetbal Magazine kost uitzonderlijk 6 euro 20 en is te koop bij de dagbladhandelaar!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Nog meegeven dat de Belgian Red Flames nog 2 groepswedstrijden spelen op weg naar het WK 2019 in Frankrijk. Op vrijdag 31 augustus 2018 spelen ze in Botosani tegen Roemenië, op dinsdag 4 september 2018 spelen ze om 17 uur in Leuven tegen Italië. Tickets voor dat duel zijn te koop bij de KBVB!

Share