Share

In het voorbije seizoen maakte Diede Lemey bij AGSM Verona kennis met het Italiaanse vrouwenvoetbal. Ze eindigde met haar team op de 7de plaats en speelde in haar eerste seizoen opvallend want ze dwong inmiddels een transfer af naar een andere club in het land dat al zeker is van deelname aan het WK Vrouwenvoetbal 2019 in Frankrijk!

Vanaf 2018-19 speelt Diede Lemey, geboren op 7 oktober 1996 in Tielt, immers voor Atalanta Mozzanica, een team dat het voorbije seizoen op de 5de plaats eindigde in de Serie A Femminile waar Juventus uiteindelijk na een met strafschoppen gewonnen barrageduel tegen Brescia kampioen werd. Het wordt een nieuwe uitdaging voor de doelvrouw die in het verleden uitkwam voor OMS Ingelmunster, KFC Meulebeke, Dames VK Egem en RSC Anderlecht.

Lees nog meer over de transfer via:
ASDMozzanica.eu

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Nog meegeven dat de Belgian Red Flames op dinsdag 4 september 2018 om 17 uur in Leuven hun laatste groepswedstrijd in de WK-kwalificatie voor Frankrijk 2019 spelen tegen Italië. Tickets voor dat duel zijn te koop bij de KBVB. Op vrijdag 31 augustus 2018 gaan ze wel eerst nog op bezoek bij Roemenië in Botosani!

Share