Share

Maria-ter-Heide speelde afgelopen zaterdag 28 juli 2018 het eerste oefenduel van het nieuwe seizoen op het kunstgrasveld van KFC Brasschaat met als tegenstander OHR Huldenberg uit de eerste provinciale Brabant.

Eersteprovincialer OHR Huldenberg weerde zich dapper tegen Maria-ter-Heide! Foto – (c) www.dames-mth.be

Bij de groen-witten traden Yellow Flame Lore Nuyens en Maythé Proost voor het eerst aan met het eerste team maar het tempo lag door de hitte uiteraard nog niet al te hoog. Toch werd er vlot gescoord met goals van Inya Matthé (1-0) en Floo Antonissen (2-0) voor de rust. In de tweede helft bleef Huldenberg zich dapper weren en het kreeg ook enkele halve kansen maar de doelpunten kwamen eens te meer op naam van Maria-ter-Heide. Lenny Oerlemans (3-0), Esther Naegels (4-0), Stephanie Ehlen (5-0) en de debuterende Lore Nuyens (6-0) maakten het half dozijn vol!

Yellow Flame Lore Nuyens drijft op met de bal aan de voet! Foto – (c) www.dames-mth.be

In het toekomende weekend gaat Maria-ter-Heide van vrijdag 3 tot en met maandag 6 augustus 2018 op stage naar Nandrin in de Ardennen en het speelt op zaterdag 4 augustus 2018 oefenduels op bezoek bij Sibret. Het beloftenteam speelt om 16 uur tegen de beloften van die club, het eerste team speelt tegen de tweedeklasser uit de B-reeks met aftrap om 18 uur. Daarna volgen voor het eerste team nog oefenwedstrijden op bezoek bij VC Moldavo (9 augustus 2018), thuis tegen K. Berchem Sport (11 augustus 2018) en op bezoek bij Svelta Melsele (15 augustus 2018). Op zaterdag 18 augustus 2018 volgt dan in de tweede ronde van de Beker van België een uitwedstrijd op bezoek bij de uiteindelijke winnaar van de duels RDC. de Cointe-Liège – RCS.Bossièrois of R.Stade Brainois – R.Gosselies Sports.

Maria-ter-Heide is begonnen aan het seizoen 2018-19! Foto – (c) Fb Damesvoetbal K.SOC. Maria ter Heide

Een week nadien op zaterdag 25 augustus 2018 opent Maria-ter-Heide de competitie in 2de klasse A met een uitwedstrijd bij GFA Sinaai! De eerste thuiswedstrijd voor het team van trainer Kevin Belmans is een derby op zaterdag 1 september 2018 tegen Loenhout SK, de kampioen van de eerste provinciale Antwerpen van het voorbije seizoen!

Voor nog meer over Maria-Ter-Heide ga naar:
Website Maria-Ter-Heide

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share