Share

Op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018 stond op de velden van KSV Rumbeke de jaarlijkse In memorial Geert Verhaeghe en Aciel Deceuninck op het programma voor jeugdteams U11, U12 en U13. Opvallende winnaar bij de U13 was KAA Gent Ladies!

In het tornooi van de U13 speelden naast zes jongensteams ook twee meisjesvoetbalteams mee namelijk Dames VK Egem en KAA Gent Ladies en zij kenden een wisselend resultaat.

Justine Vanhecke in actie voor Dames VK Egem! Foto – (c) KSV Rumbeke / Kurt Maddens

In groep A eindigde Dames VK Egem op de laatste plaats na VV Tielt, SK Staden en VV Emelgem-Kachtem terwijl in groep B de jonge KAA Gent Ladies ondanks een nederlaag in het openingsduel tegen Sparta Kruiseke nog winnaar werd in deze groep voor KSKV Zwevezele, Sparta Kruiseke en KSV Rumbeke.

Dames VK Egem speelde het duel voor de 7de plaats en verloor tegen het organiserende KSV Rumbeke (0-2) terwijl KAA Gent Ladies het in de finalewedstrijd bij de U13 haalde tegen VV Tielt met 1-3!

Camille Lamote, ex-speelster van KSV Rumbeke ,keerde terug om met KAA Gent Ladies U13 het tornooi te winnen! Foto – (c) KSV Rumbeke/Kurt Maddens

Opmerkelijk was dat er zowel bij KAA Gent Ladies met Camille Lamote als bij Dames VK Egem met Justine Vanhecke twee ex-speelsters van KSV Rumbeke in het team stonden.

Lees nog meer hierover via:
Website SV Rumbeke
en via:
Website KSV Rumbeke

Nog meegeven dat KSV Rumbeke dit jaar voor het eerst met een vrouwenvoetbalteam in actie komt in de 3de provinciale West-Vlaanderen. Zij spelen hun openingswedstrijd op zondag 2 september 2018 om 14 uur thuis tegen VV Alveringem.

Lees meer daarover via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share