Share

Ze maakten in het tussenseizoen allebei de overstap naar SV Zulte Waregem. Daar kwamen ze in een nieuwe groep terecht en dat betekende dat ze ook tijdens het stageweekend en de teambuilding even onder handen werden genomen.

Ook Lisa Lefere (tweede van rechts) en Frieke Temmerman (helemaal rechts) zijn naast Kay Cuvelier (links) en Manon de Bart (tweede van links) nieuw bij Dames Essevee! Foto – (c) David Catry / Bart Vandenbroucke

U herkent op de foto bovenaan Kay Cuvelier en Manon de Bart die op zaterdagnamiddag 25 augustus 2018 met SV Zulte Waregem in eerste klasse aan het seizoen beginnen thuis tegen Massenhoven. De aftrap is om 15 uur. Daarna kan U ook nog de start van het beloftenteam van Dames Essevee in 2de klasse A bekijken tegen het derde team van KAA Gent Ladies. De aftrap van dat duel is aan de Kastanjelaan in Zulte om 17 uur!

Voor alles over de start van het nieuwe voetbalseizoen in eerste en tweede klasse:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share