Share

In de tweede klasse staat op zaterdag 1 september 2018 de tweede speeldag op het programma. Zowel in de A-reeks als in de B-reeks kwamer er op de openingsdag alleen overwinningen of nederlagen uit de bus. Er viel geen enkel gelijkspel te noteren.

KSKV Zwevezele, Dames VK Egem, K. Wuustwezel FC, KAA Gent Ladies C, Olsa Brakel, Maria-Ter-Heide en Loenhout hebben in de A-reeks nog het maximum van de punten in de A-reeks waar er met Maria-Ter-Heide – Loenhout een derby op het programma staat.

Dit zijn alle wedstrijden in 2de klasse A met aftrap om 15 uur:
KDC Ruddervoorde – KSKV Zwevezele (14u);
Olsa Brakel – SV Zulte Waregem B (14u);
K. Wuustwezel FC – KSV Sottegem;
KAA Gent Ladies C – GFA Sinaai;
Maria-Ter-Heide – Loenhout;
USGTH B – SC E. Aalst B;
Dames VK Egem – Club Brugge B;

KV Mechelen, RFC Liège, DVC Eva’s Tienen, HO Wolvertem Merchtem, RSC Anderlecht B, OH Leuven B en ASE De Chastre hebben na de eerste speeldag nog het maximum van de punten maar dat kunnen er na de 2de speeldag nog maximum 5 zijn want DVC Eva’s Tienen ontvangt ASE De Chastre terwijl RFC Liège het opneemt tegen HO Wolvertem Merchtem!

Dit zijn alle wedstrijden in 2de klasse B met aftrap om 15 uur:
DVC Eva’s Tienen – ASE De Chastre (14u);
OH Leuven B – VC Moldavo B;
RSC Anderlecht B – Bokrijk Sport;
RFC Liège – HO Wolvertem Merchtem;
Standard C – Sibret (16u30);
KV Mechelen – Fémina La Louvière (16u45);
FC Irlande Auderghem – RES Couvin-Mariembourg (18u);

Bekijk alle uitslagen van de eerste speeldag:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share