Een week nadat ze op bezoek bij FC VDP uit Kontich hun eerste overwinning in de eerste provinciale Antwerpen hadden gevierd ontving K. Berchem Sport op zaterdag 29 september 2018 op de 6de speeldag het beloftenteam van KV Mechelen op het synthetisch veld vlakbij het Ludo Coeckstadion. De teams van trainers Bruno Gomes Macedo en Marc Feyaerts maakten er een boeiende wedstrijd van gekruid met maar liefst zeven doelpunten!

U kan een samenvatting van deze wedstrijd bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Nadat K. Berchem Sport leidde bij de rust met 2-0 werd het uiteindelijk nog 3-4. De doelpunten werden voor de rust gescoord door Kendra Smans (1-0 op strafschop, 13de minuut) en Maya Arias Rodriguez 2-0 (38ste minuut). Na de pauze waren Elise Voets (2-1, 66ste minuut), Laura Vanholst 2-2 op strafschop, 70ste minuut), Linde Schowanek (2-3, 74ste minuut), Joyce Eyskens (3-3, 78ste minuut) en Lore Torfs 3-4, 79ste minuut) succesvol. Door de winst staat KV Mechelen B nu op een gedeelde 2de plaats met 15 punten op 18, K. Berchem Sport staat met een wedstrijd minder gespeeld op een gedeelde 13de plaats met 4 punten op 15!