Share

KRC Genk – Club Brugge is op donderdag 1 november 2018 één van de vijf wedstrijden in de achtste finales van de Beker van België bij de vrouwen. Het is het begin van 3 ontmoetingen tussen beide clubs in 4 dagen!

KRC Genk Ladies uit de Super League ontvangt de leider in eerste klasse Club Brugge om 19 uur in de Luminus Arena op het B-terrein van KRC Genk. Twee dagen later op zaterdag 3 november 2018 om 18 uur speelt KRC Genk, het team van Philippe Clement, dan de topaffiche in de Jupiler Pro League thuis tegen het team van trainer Ivan Leko. En op zondag 4 november 2018 kunnen de fans van vrouwelijk blauw-zwart opnieuw naar Genk want dan staat het duel op de 8ste speeldag in de eerste klasse op het programma tussen het beloftenteam van KRC Genk Ladies en Club Brugge met aftrap om 14u30 aan de G.A. Galopinlaan 13 in 3600 Genk. Op dat veld wordt overigens ook het bekerduel tussen het beloftenteam van KRC Genk Ladies en KV Mechelen gespeeld en dat op donderdag 1 november 2018 om 14 uur!

Bekijk de laatste wedstrijd van Club Brugge in eerste klasse via:
Focus-WTV.be

Kijk naar het debuut van KRC Genk Ladies onder leiding van Guido Brepoels via:
TVL.be

Foto – (c) KAA Gent Ladies

Dit zijn alle wedstrijden in de achtste finales van de Beker van België op donderdag 1 november 2018 om 15 uur:
KRC Genk Ladies B – KV Mechelen (14u, Galopinlaan, Genk);
KAA Gent Ladies – OH Leuven (15u, PGB-stadion, Eikstraat, Oostakker);
Svelta Melsele – Massenhoven (15u, Albrecht Rodenbachlaan, Melsele);
Standard – KSK Heist (15u, Académie RLD, Angleur);
KRC Genk Ladies – Club Brugge (19u, B-veld Luminus Arena, Genk);
RSC Anderlecht – OH Leuven B uitgesteld naar 5 januari 2019!
SC Eendracht Aalst en FWS Woluwe zijn vrijgeloot en zijn al zeker van de kwartfinale!

Voor meer over KRC Genk Ladies ga naar:
Website KRC Genk Ladies

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share