Share

Op zaterdag 10 november 2018 stond in eerste klasse op de 9de speeldag het duel tussen SV Zulte Waregem en Club Brugge op het programma of een wedstrijd tussen de derde en de tweede in de stand. SV Zulte Waregem ook nog altijd ongeslagen. Zou dat ook nog het geval zijn na de ontmoeting thuis tegen vrouwelijk blauw-zwart?

U kan de doelpunten uit dit duel bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

De wedstrijd eindigde dus op 1-1 na een kopbaldoelpunt van Lisa Lefere (1-0, 59ste minuut) en de gelijkmaker van Charlotte Laridon (1-1, 65ste minuut). Na dit gelijkspel staat Club Brugge in de stand op de tweede plaats met 19 punten uit 9 wedstrijden op 3 punten van leider Fémina White Star Woluwe, dat wel nog een wedstrijd minder heeft gespeeld. SV Zulte Waregem blijft derde met nu 17 punten uit 7 wedstrijden en het is ook nog altijd ongeslagen.

Luister naar Elle Decorte (Club Brugge) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Machteld Vandenbroucke (SV Zulte Waregem) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Charlotte Laridon (Club Brugge) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Lisa Lefere (SV Zulte Waregem) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Angelo Gaytant (coach SV Zulte Waregem) dankzij Vrouwenteam TV:

Op zaterdag 17 november 2018 staat er voor SV Zulte Waregem een inhaalwedstrijd op het programma en dat op bezoek bij het beloftenteam van KRC Genk Ladies. De aftrap is om 14u30 aan de G.A. Galopinlaan 13 in Genk. De week nadien ontvangt SV Zulte Waregem aan de Kastanjelaan in Zulte op de 10de speeldag Kontich met aftrap om 14u30. Club Brugge gaat op die dag op bezoek bij de leider Fémina White Star Woluwe met aftrap om 15 uur. De volgende thuiswedstrijd van vrouwelijk blauw-zwart is op zaterdag 1 december 2018 tegen Kontich met aftrap om 14 uur. SV Zulte Waregem gaat op de 11de speeldag op bezoek bij Union Saint-Ghislain Tertre Hautrage (aftrap om 14u30).

Bekijk alle uitslagen in de eerste klasse van het voorbije weekend:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share