In de 2de provinciale West-Vlaanderen heeft FC Menen United leider KVK Avelgem de eerste competitienederlaag van het seizoen toegediend. Op de 12de speeldag stonden beide teams in deze topaffiche tegenover mekaar aan de Lauwestraat in Rekkem.

De bezoekers kwamen nog voor het kwartier op voorsprong via Hannelore Verriest (0-1, 14de minuut) en dat was meteen ook de ruststand. In de tweede helft sloeg FC Menen United, dat in deze competitie alleen nog maar verloren had op bezoek bij VK Dadizele, terug. Chelsea Steenkiste zorgde net voor het uur uit een vrije trap met rechts onder de muur door voor de gelijkmaker (1-1, 59ste minuut). Fleur Del’haye zette zeven minuten later de thuisploeg op voorsprong (2-1, 66ste minuut) en Chelsea Steenkiste zette in het slot met een solo bekroond met de rechtervoet de kroon op het werk (3-1, 89ste minuut). FC Menen United komt zo mee aan de leiding met KVK Avelgem. Beide teams hebben nu 33 punten op 36 maar KVK Avelgem heeft wel nog een beter doelsaldo.

Verder geen enkel gelijkspel in deze reeks en uitoverwinningen voor Eendracht Wervik, KSV Nieuwpoort en SC Oostrozebeke. Het duel tussen KWS Desselgem en K. Brielen Sport werd in het begin van de tweede helft gestaakt toen er een ruzie ontstond tussen de trainer en de ploegafgevaardigde van de bezoekers.

Dit waren alle uitslagen op de 12de speeldag in de 2de provinciale West-Vlaanderen:
KWS Desselgem – K. Brielen Sport gestaakt in het begin van de tweede helft bij 2-0;
KFC Sint-Joris Sport – Eendracht Wervik 1-2;
KDC Ruddervoorde B – KSV Nieuwpoort 2-3;
DV Leffinge – SC Oostrozebeke 1-3;
FW Diksmuide-Merkem C – NSVD Handzame 4-1;
FC Menen United – KVK Avelgem 3-1;
SK Staden B – VK Dadizele 7-2;
Cerkelladies Brugge B – FC Houthem 5-1;