Share

De Belgian Red Flames U17 die onder leiding staan van bondscoach Tamara Cassimon kennen hun tegenstanders op weg naar het EK 2019 in Bulgarije. Deze voormiddag werd er immers in het Zwitserse Nyon geloot voor de samenstelling van de groepen in de Eliteronde.

België mag het daarin in groep 7 opnemen tegen Oostenrijk, Finland en Wales. De wedstrijden in de Belgische groep worden gespeeld tussen 24 en 30 maart 2019 in Oostenrijk, dat als gastland zal optreden in groep 7. Zeven landen plaatsen zich voor het eindtornooi dat van 5 tot en met 17 mei 2019 zal plaatsvinden in Bulgarije, dat als gastland al geplaatst is voor dat EK. Spanje is de titelverdediger bij de WU17!

Lees nog meer hierover via:
UEFA.com – WU17

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Nog meegeven dat de Belgian Red Flames U17 bij de start van het seizoen 1919/20 in de eerste EK-kwalificatieronde zijn ingedeeld in groep 1 samen met Engeland, Bosnië-Herzegovina en Kroatië. De finales van het EK WU17 worden in 2020 gehouden in Zweden.

Share