Share

KHO Wolvertem Merchtem, momenteel 7de in de tweede klasse B, speelt op woensdagavond 28 november 2018 om 19 uur op het sportcomplex Den Dooren voor de tweede keer vriendschappelijk tegen de Belgian Red Flames U15. De aftrap zal worden gegeven door Belgian Red Flame Laura Deloose, het voorbije seizoen nog Belgisch landskampioen met RSC Anderlecht.

Belgian Red Flame Laura Deloose geeft de aftrap van het vriendschappelijk duel tussen KHO Wolvertem Merchtem – Belgian Red Flames U15 op woensdagavond 28 november 2018! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

In het seizoen 2016-17 speelden beide teams al een eerste keer tegen mekaar en toen eindigde dat boeiende duel op een 0-0-gelijkspel. Wat het nu wordt is afwachten aangezien er uiteraard andere gezichten op het veld zullen staan. KHO Wolvertem Merchtem gaat aantreden met het eerste team maar zal in de tweede helft ook wat beloften laten opdraven.

Het eerste team van KHO Wolvertem Merchtem won overigens afgelopen zaterdag 24 november 2018 in de 2de klasse B thuis tegen Wallonia Sibret met 3-1 alhoewel het bij de rust achter stond na een vroeg kopbaldoelpunt van Laura Dziechciarek op aangeven van Justine Hampert (0-1, 10de minuut). In de tweede helft knalde Annabel Jacobs al snel de gelijkmaker binnen (1-1, 55ste minuut) waarna Juna Van Moer de thuisploeg in de rebound op voorsprong bracht (2-1, 60ste minuut). Uit een vrije trap krulde Tine Ceuppens de eindstand op het bord (3-1, 64ste minuut). KHO Wolvertem Merchtem won volgens coach Jelle Schotte op karakter en teamspirit!

KHO Wolvertem Merchtem na de thuisoverwinning tegen Sibret! Foto – (c) KHO Wolvertem Merchtem

Voor de jaarwisseling wacht KHO Wolvertem Merchtem nog een zwaar programma. Het speelt immers nog uit bij het beloftenteam van OH Leuven, momenteel leider in de 2de klasse B, op zaterdag 1 december 2018 om 14u30. Vervolgens ontvangt het voor de laatste thuiswedstrijd van het jaar op zaterdag 8 december 2018 op Den Dooren Standard C met aftrap om 17u30 terwijl het op zaterdag 15 december 2018 op bezoek gaat bij het ook al sterke DVC Eva’s Tienen en dat met aftrap om 14 uur. Maar eerst spelen ze dus nog een oefenwedstrijd tegen de Belgian Red Flames U15!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Foto – (c) KBVB / Belgian Red Flames U15

PS: De Belgian Red Flames U15 kan U overigens ook nog aan het werk zien op woensdag 5 december 2018 op het Belgian Football Center in Tubeke. Ze spelen dan om 15 uur vriendschappelijk tegen Duitsland!

Bekijk ook nog deze reportage over de Belgian Red Flames U15 via TeleMb:
Telemb.be

Share