Share

Ladies SC Zonnebeke en het beloftenteam van Famkes Westhoek Diksmuide Merkem stonden op zondag 25 november 2018 op de 13de speeldag in de eerste provinciale West-Vlaanderen tegenover mekaar. Een derby tussen een team dat vooraf onder leiding van trainer Fauve Duthoo 10de stond met 14 punten terwijl de bezoekers met Filip Swaenepoel als coach knap meedoen bovenaan op een derde plaats met het dubbele aantal punten namelijk 28.

U kan een samenvatting van deze wedstrijd bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Het werd dus na een wedstrijd met veel strijd voor de bal een puntendeling (1-1) dankzij doelpunten van Justine Deweerdt (0-1, 27ste minuut) voor de bezoekers en de gelijkmaker van Hanne Mylle op strafschop (1-1, 81ste minuut) voor Ladies SC Zonnebeke, dat in de stand een plaatsje omhoog klimt naar de 9de plaats met nu 15 punten op 39. Het beloftenteam van Famkes Westhoek Diksmuide Merkem valt voorlopig terug naar de 4de plaats met nu 29 punten op 39.

Luister naar Joyce Blomme (Famkes Westhoek Diksmuide Merkem B) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Joyce Verbrugghe (Ladies SC Zonnebeke) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Ulrike Declerck (Famkes Westhoek Diksmuide Merkem B) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Fauvo Duthoo (trainer Ladies SC Zonnebeke) dankzij Vrouwenteam TV:

Op de volgende speeldag op zondag 2 december 2018 gaat Ladies SC Zonnebeke op bezoek bij Cerkelladies Brugge met aftrap om 14 uur. Ook het beloftenteam van Famkes Westhoek Diksmuide Merkem speelt dan uit op bezoek bij SK Reningelst met aftrap om 15 uur. Voor nieuwjaar hebben beide teams vervolgens nog allebei 2 thuiswedstrijden. Ladies SC Zonnebeke ontvangt nog SW Ladies Harelbeke (zondag 9/12/2018 om 13u45) en KSV De Ruiter Roeselare (zondag 16/12/2018 om 15u). Het beloftenteam van FW Diksmuide Merkem krijgt achtereenvolgens Cerkelladies Brugge (zondag 9/12/2018) en SW Ladies Harelbeke (zondag 16/12/2018) op bezoek telkens met aftrap om 14u30. Op zondag 23 december 2018 speelt FWDM B ook nog de halve finale van de Beker van West-Vlaanderen op bezoek bij SW Ladies Harelbeke met aftrap om 14 uur.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share