Share

Voor de tweede week op rij spelen de vrouwelijke Buffalo’s bijna op hetzelfde moment als hun mannelijke collega’s. Vorige week was dat voor beide teams op verplaatsing in Tubeke tegen RSC Anderlecht en op Mambourg tegen Sporting Charleroi. Op deze vrijdagavond 21 december 2018 is dat zowel voor de Ladies als voor het team van trainer Jess Thorup voor eigen publiek. Het team van Dave Mattheus, voorlopig leider in de Belgische Super League, ontvangt in Oostakker KRC Genk Ladies terwijl in de Ghelamco Arena Cercle Brugge op bezoek komt.

Ter gelegenheid van beide duels kan U zowel bij de vrouwen als bij de mannen een kalender voor het jaar 2019 aanschaffen. Het kan een ideaal geschenk zijn voor het eindejaar en de opbrengst gaat naar de sociale projecten van de club en naar het meisjesvoetbal! De prijs is 10 euro!

Lees nog meer hierover via:
Website KAA Gent

Voor meer over de 13de en laatste speeldag in de Belgische Super League van het kalenderjaar 2018:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share