Op zaterdag 19 januari 2019 stond in de 1ste provinciale Brabant VFV de 13de speeldag op het programma. KFC Rapide Wezemaal, de leider die nog het maximum van de punten had, ontving RWDM Girls, dat dit seizoen onderaan het klassement bengelt.

U kan een samenvatting van dit duel bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

KFC Rapide Wezemaal won dus met 7-0 dankzij 4 doelpunten voor de rust van Karen Meeus (17de, 19de, 22ste en 24ste minuut) en een strafschopdoelpunt van Katrien Voets (5-0, 30ste minuut). In de tweede helft scoorden ook Hanne Nielandt (6-0, 46ste minuut) en Katrien Voets nog een tweede keer (7-0, 73ste minuut). Door de overwinning is KFC Rapide Wezemaal nu leider met 39 punten op 39. De eerste achtervolgers Sp. Roosbeek-Neervelp en Eendracht Mazenzele Opwijk hebben 24 punten uit respectievelijk 13 en 12 wedstrijden. RWDM Girls vinden we terug op een gedeelde 9de plaats met SNA. Keiberg en Tielt-Winge 3000. Die 3 ploegen tellen 11 punten uit 13 duels terwijl OHR. Huldenberg laatste staat in de 1ste provinciale Brabant VFV met 3 punten uit 14 wedstrijden.