Share

U las het wellicht al dat Chelsea, de club van Belgisch sportman van het jaar Eden Hazard, het op zondag 24 februari 2019 in de finale van de Engelse League Cup bij de mannen op Wembley mag opnemen tegen Manchester City, het team van Rode Duivels Kevin De Bruyne en Vincent Kompany. Maar ook voor de tweevoudige Belgische Gouden Schoen in het vrouwenvoetbal staat er in februari een dubbele ontmoeting tegen Chelsea op het programma.

Tessa Wullaert en Manchester City spelen 2x tegen Chelsea in februari 2019! Foto – (c) Manchester City

Tessa Wullaert speelt op zondag 27 januari 2019 eerst nog met Manchester City in de competitie thuis tegen Brighton & Hove Albion en de week nadien op zaterdag 2 februari 2019 in de 4de ronde van de FA Women’s Cup eveneens thuis tegen Watford Ladies vooraleer ze in de halve finale van de Engelse League Cup bij de vrouwen, de Continental Tyres Cup, op woensdag 6 februari 2019 op bezoek gaat bij Chelsea Ladies FC. Dat duel wordt om 19u30 lokale tijd gespeeld in het Kingsmeadow Stadium in Kingston upon Thames. Vier dagen later op zondag 10 februari 2019 ontvangt Manchester City dan in de competitie, de FA Women’s Super League, Chelsea Ladies FC met aftrap dan om 13u lokale tijd in het Academy Stadium in Manchester!

Luister naar Tessa Wullaert na het winnen van haar tweede Gouden Schoen dankzij Vrouwenteam TV:

Mocht Manchester City ook bij de vrouwen de finale van de League Cup halen dan gaat die door op zaterdag 23 februari 2019 om 12u15 lokale tijd op Bramall Lane, het stadion van Sheffield United!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Tickets voor wedstrijden van Manchester City Women kan U kopen via:
Website Manchester City – Tickets

Share