Share

Vrouwelijk blauw-zwart is bezig aan een remonte in het vrouwenvoetbal. Na de stopzetting van de Women’s BeNeLeague zette het eerst een flinke stap terug en ging het opnieuw van start in de Belgische tweede klasse. Inmiddels staat het op een tweede plaats in de eerste klasse en met het oog op volgend seizoen kwam er ook leuk nieuws.

Leo Van der Elst wordt vanaf het seizoen 2019-2020 de hoofdcoach bij vrouwelijk blauw-zwart! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

De volledige kern heeft namelijk bijgetekend met het oog op volgend seizoen. Een gegeven dat in het vrouwenvoetbal zeker niet alledaags is. Er is bovendien ook al een nieuwkomer in de technische staf waar Valerie Van Slycke als physical coach het team komt versterken en waar Leo Van der Elst volgend seizoen de hoofdtrainer wordt. Ook Ingrid De Rycke, momenteel de hoofdcoach, blijft aan boord maar nu als T2!

Club Brugge staat momenteel op een tweede plaats in de Belgische eerste klasse met 37 punten uit 15 duels op een puntje van leider FWS Woluwe. Nu zaterdag 2 februari 2019 gaat vrouwelijk blauw-zwart op bezoek bij SC Eendracht Aalst. De aftrap is om 14 uur in het Pierre Cornelisstadion van Aalst!

Lees nog meer hierover via:
Website Club Brugge

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share