Share

Het vrouwenteam van Club Brugge, dat de voorbije drie seizoenen deelnam aan de Women’s BeNeLeague, bestaat nog zij het dat zij nu voetballen op een lager niveau in tweede klasse. Op de eerste speeldag ging blauw-zwart op bezoek bij het tweede team van Ladies Genk en daar zorgden ze meteen voor een overwinning.

Club Brugge won met 0-3 dankzij twee doelpunten van Kay Cuvelier, die in het verleden ook al met KAA Gent Ladies van de WBNL proefde, en eentje van Elle Decorte. Luister naar enkele reacties na deze eerste overwinning in de nieuwe competitie.

Luister naar Kay Cuvelier:

Luister naar captain Lies Van Hamme:

Luister naar Anne-Lore Scherrens:

Dit waren alle uitslagen op de openingsdag in tweede klasse:
Ladies Genk B – Club Brugge 0-3;
Cerkelladies Brugge – K. Wuustwezel FC 1-3;
GFA Sinaai – Wolfsdonk Sport 2-0;
E. Louwel – KFC Rapide Wezemaal 3-3;
Wallonia Club Sibret – KVK Svelta Melsele 2-2;
SV Zulte Waregem B – Dames VK Egem 0-3.

PS: Wie het vrouwenteam van Club Brugge aan het werk wil zien kan dat doen op zaterdag 5 september 2015. Op de tweede speeldag in tweede klasse speelt vrouwelijk blauw-zwart thuis tegen Wallonia Club Sibret. De aftrap is om 17 uur aan de Lindestraat 17 in 9880 Aalter.

Share