Share

Ook de tweede halve finale in de Beker van België tussen underdog KSK Heist en bekerhouder Lierse SK kan U vanaf nu integraal bekijken mocht U op woensdag 24 februari 2016 niet de mogelijkheid gehad hebben om in de Lostraat in Heist-op-den-Berg aanwezig te zijn. Het was een primeur voor KSK Heist, het team van trainer Vic Crabbé en U kan dat duel nu dus helemaal opnieuw beleven met dank aan KSK Heist TV!

Bekijk de halve finale KSK Heist – Lierse SK dankzij KSK Heist TV:

Voor nog meer over de halve finales van de Beker van België:
https://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=4526

De finale gaat op zondag 17 april 2016 tussen Lierse SK en RSC Anderlecht. Dat zijn overigens ook de twee resterende tegenstanders in de eerste fase van de Super League. KSK Heist ontvangt op dinsdag 15 maart 2016 de leider in de Super League RSC Anderlecht. De aftrap van dat duel is voorzien om 20 uur. Vier dagen later komt ook Lierse SK nog op bezoek op de 14de en laatste speeldag van de eerste fase van de Super League. De aftrap dan is om 15 uur.

Share