Share

Het kampioenschap in de eerste provinciale Antwerpen is nog niet beslist. Daar strijden het beloftenteam van KSK Heist en KVC Westerlo Ladies nog om de titel. Maar toch is KVC Westerlo Ladies nu al zeker van promotie naar de nationale reeksen!

De uitleg hiervoor is heel eenvoudig. KVC Westerlo maakt deel uit van de Pro League en dus mag het als club volgend seizoen ook een team inschrijven in de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal. KVC Westerlo zien we dus in het seizoen 2019-2020 zeker terug in de tweede klasse.

KVC Westerlo is dus nu al op zoek naar versterking. Wie toe is aan een nieuwe uitdaging kan altijd contact opnemen met Kurt Geens via kurt.geens@kvcwesterloladies.be of telefonisch via 0486 58 82 65.

Maar ook KSK Heist, dat momenteel nog in de Super League aantreed, is op zoek naar voetbaltalent. Het organiseert op zondag 17 maart 2019 een open talentendag voor meisjes tussen 10 en 20 jaar. Al wie geboren is tussen 1999 en 2009 en graag voetbalt kan dus op die dag naar de open talentendag in Heist-op-den-Berg gaan.

Foto – (c) KSK Heist

U kan zich inschrijven via deze link:
KSK Heist

Nog meegeven dat de stand in de eerste provinciale Antwerpen er op dit moment bovenaan als volgt uitziet:
1. KSK Heist B 23-66 (119-23);
2. KVC Westerlo 22-62 (127-25);
3. Vosselaar VV 23-54 (128-45);

KVC Westerlo Ladies gaat op zaterdag 2 maart 2019 om 10u30 op bezoek bij K. Blauwvoet Oevel. KSK Heist B speelt later op de dag om 15 uur uit bij K. Berchem Sport. Vosselaar VV is bye.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share