Share

Op donderdag 7 maart 2019 om 15 uur ging de vrije verkoop van tickets voor het WK 2019 van start. Nog geen dag later zijn drie wedstrijden al helemaal uitverkocht namelijk de openingswedstrijd in het Parc des Princes van Parijs, een van de twee halve finales in het Groupama Stadion van Lyon en ook de WK-finale in dezelfde stad.

De openingswedstrijd in het Parc des Princes tussen gastland Frankrijk en Zuid-Korea zal voor een vol stadion worden gespeeld! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Maya Mans

De FIFA kondigde aan dat het openingsduel op vrijdag 7 juni 2019 om 21 uur tussen Frankrijk en Zuid-Korea voor een vol huis zal gespeeld worden. Afgelopen woensdag 6 maart 2019 zorgde Manchester United met Rode Duivel Romelu Lukaku daar nog voor een stunt door Paris Saint-Germain (na 0-2-verlies in de heenwedstrijd) alweer in de achtste finales (het werd immers 1-3) uit de UEFA Champions League te knikkeren.

Ook Marta en Brazilië spelen straks op het WK 2019 in Frankrijk! Foto – (c) FIFA.com

Ook voor de eerste halve finale in Lyon op dinsdag 2 juli 2019 om 21 uur zijn geen tickets meer te krijgen en de WK-finale 2019 op zondag 7 juli 2019 om 17 uur in Lyon is eveneens uitverkocht.

Voor meer over de ticketverkoop kan U terecht via:
FIFA.com

Voor meer rond het WK 2019 in Frankrijk:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share