Share

Na de geslaagde editie van vorig jaar organiseert Eendracht Aalst, een club uit de eerste Amateurklasse, voor de tweede keer een vrouwendag in het Pierre Cornelisstadion. Gouden Schoen en Belgian Red Flame Tessa Wullaert gaat er samen met Lisa Jacobs, captain van het vrouwenvoetbalteam van SC Eendracht Aalst, iets voor 15 uur de aftrap geven van het duel tegen FC Knokke.

Foto – (c) Manchester City Women

Verder kunnen alle vrouwen hun gratis ticket voor de zittribune voor de wedstrijd afhalen op het secretariaat en er zijn ook nog workshops rond haar en make-up, er is een diner, een modeshow en een afterparty. Keuze genoeg dus.

Bekijk het volledige programma via:
Website Eendracht Aalst
en lees ook nog:
Website Eendracht Aalst

Wie ook een wedstrijd uit het vrouwenvoetbal wil meepikken kan een dagje eerder al in het Pierre Cornelisstadion van Aalst terecht want dan staat om 14 uur het duel SC Eendracht Aalst – FW Diksmuide Merkem in eerste klasse op het programma.

Voor meer over het vrouwenvoetbalteam van SC Eendracht Aalst ga naar:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: UPDATE: het duel van zaterdag in het vrouwenvoetbal gaat uiteindelijk niet door!

Share