Op zaterdag 23 maart 2019 kon KFC Rapide Wezemaal de titel veroveren in de eerste provinciale Brabant Voetbal Vlaanderen. Het moest dan wel winnen op bezoek bij SK Leeuw. Op papier leek dat eenvoudig want de heenwedstrijd eindigde op 5-0 maar de thuisploeg was er onder leiding van trainer Guy De Bruyne op gebrand om het titelfeestje in elk geval niet op hun terrein te laten plaatsvinden.

Hoe het afliep kan U zien in deze samenvatting van het duel dankzij Vrouwenteam TV:

Aan de Lotstraat in Sint-Peeters-Leeuw eindigde het duel dus op 2-2 na een dubbel van Ambre De Meester voor de rust voor de thuisploeg (1-0, 18de en 2-0, 33ste minuut). In de tweede helft sloeg de leider onder leiding van trainer Walter Fioole nog terug met eveneens twee doelpunten van Karen Meeus (2-1, 68ste en 2-2, 73ste minuut). Het bleef uiteindelijk bij dat resultaat zodat KFC Rapide Wezemaal nu 51 punten telt na 19 wedstrijden. Het heeft 9 punten voorsprong op Mazenzele-Opwijk, dat op vrijdagavond 22 maart 2019 al met 4-2 won tegen het beloftenteam van KHO Wolvertem Merchtem. SK Leeuw blijft na het gelijkspel mooi vierde met 31 punten uit 19 wedstrijden.