Share

Op de dag dat de Belgian Red Flames U17 in Oostenrijk hun tweede wedstrijd in de Eliteronde speelden op weg naar het EK 2019 in Bulgarije staan de terugwedstrijden van de kwartfinales in de UEFA Women’s Champions League op het programma.

Het wordt vooral uitkijken naar het duel met titelverdediger Olympique Lyonnais op bezoek bij VfL Wolfsburg met de vraag of de vijfvoudige winnaar en de winnaar van de voorbije 3 seizoenen kan overleven in Duitsland nadat het de heenwedstrijd met 2-1 won. Ook voor Paris Saint-Germain dreigt de uitschakeling want zij moeten een 2-0-achterstand ophalen tegen het Engelse Chelsea LFC. Het Duitse Bayern München ontvangt thuis Slavia Praag na een 1-1-gelijkspel in Tsjechië terwijl FC Barcelona met de meest riante uitgangspositie de terugwedstrijd in Noorwegen aanvat (3-0-winst thuis) tegen LSK Kvinner!

U kan alles rechtstreeks volgen via:
UEFA.com

België won in Oostenrijk in de toegevoegde tijd tegen Finland met 1-0 dankzij een doelpunt van de ingevallen Tess Wils van OH Leuven (90ste + 4′ minuut). De andere wedstrijd in groep 7 Oostenrijk – Wales staat om 18 uur op het programma.

Lees meer over België – Finland via:
UEFA.com – Eliteronde WU17

Volg dat duel via:
UEFA.com – WU17

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share