Share

Enkele teamgenoten bij de Rode Duivels, ex-ploegmaats, ex-coaches, bestuurders uit het voetbal en tv-analisten mochten in Sport Voetbal Magazine van woensdag 27 maart 2019 hun mening geven over Eden Hazard, de captain van de Rode Duivels die afgelopen zondag 24 maart 2019 in Cyprus zijn 100ste interland speelde voor België en daarin zijn 30ste doelpunt scoorde! Ook de twee Gouden Schoenen uit het Belgische vrouwenvoetbal die eveneens uitkomen voor de Belgian Red Flames Tessa Wullaert en Janice Cayman kwamen aan bod.

Er was geen overleg nodig tussen Janice Cayman en Tessa Wullaert om tot een mening te komen over Eden Hazard! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Janice Cayman, die uitkomt voor het Franse Montpellier, heeft het op pagina 25 over zijn manier van zijn, altijd vriendelijk en met de glimlach. Zorgeloosheid en humor vinden we ook terug bij de mening van de huidige speelster van Manchester City Tessa Wullaert die bovendien in gestalte zelfs groter is dan de balvirtuoos van Chelsea.

Van pagina 22 tot en met 33 kan U een bloemlezing vinden onder het artikel ‘100 caps, 100 meningen’. Bij hen die naar hun mening gevraagd werden vinden we o.a. Bob Browaeys, zijn jeugdcoach bij de Belgische U17, Guillaume Gillet, zijn collega waarmee hij bij zijn allereerste interland de kamer deelde, maar ook nog José Mourinho, Pep Guardiola, Zinédine Zidane, Roberto Martinez, Marc Degryse, Philippe Albert, Jan Mulder, Enzo Scifo, …

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share