Share

KSK Voorwaarts Zwevezele, de kampioen in de 2de klasse A, heeft ook nog een beloftenteam dat uitkomt in de eerste provinciale West-Vlaanderen. Afgelopen zondag 7 april 2019 moesten zij op bezoek bij BS Westhoek.

U kan alle doelpunten uit dit duel bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Het duel tussen BS Westhoek en KSK Voorwaarts Zwevezele B eindigde dus op 2-5 na doelpunten van Thalissa Bogaert (0-1, 15de minuut), Ahlopey Deneire (0-2, 24ste minuut) en Lisa Vens (0-3, 32ste minuut) voor de rust voor de bezoekers. In de tweede helft zorgde Nicky Cauwelier al snel voor het eerste doelpunt van de thuisploeg (1-3, 53ste minuut) maar via Lies Huyghe na een hoekschop van Céline Vandekerkhove stond het kort daarop al 1-4 (55ste minuut). Hanne Platteau milderde vervolgens tot 2-4 (86ste minuut) vooraleer Céline Vandekerckhove in de 86ste minuut de eindstand op het bord zette (2-5). KSK Voorwaarts Zwevezele klimt zo in de stand omhoog naar de 12de plaats met 23 punten uit 27 wedstrijden voor VV Koekelare (22 punten) en SK Reningelst (20 punten). BS Westhoek blijft op de 15de en laatste plaats met 6 punten. SW Ladies Harelbeke is de kampioen in deze reeks!

Op de 28ste en laatste speeldag gaat BS Westhoek op zondag 14 april 2019 op bezoek bij VV Koekelare met aftrap om 13u30. Het beloftenteam van KSK Voorwaarts Zwevezele ontvangt op die dag het beloftenteam van Dames VK Egem met aftrap om 15 uur.

BS Westhoek voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen in 1ste provinciale West-Vlaanderen! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Beide teams BS Westhoek en het beloftenteam van KSK Voorwaarts Zwevezele zijn op zoek naar speelsters voor volgend seizoen. Als U interesse hebt kan U voor BS Westhoek mailen naar bswesthoek@gmail.com . Hebt U zin om bij het beloftenteam van KSK Voorwaarts Zwevezele te voetballen dan kan U contact opnemen met Sandro Bogaert via sandro.bogaert@telenet.be .

Het beloftenteam van KSK Voorwaarts Zwevezele voor de aftrap op bezoek bij BS Westhoek! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share