Share

Met KFC Rapide Wezemaal was de kampioen in de eerste provinciale Brabant Voetbal Vlaanderen al bekend. Het voorbije weekend kwam er ook zekerheid over wie de titel veroverde in de beide provinciale reeksen.

Een beeld uit het duel tussen de beloftenteams van Miecroob Veltem en van DVC Eva’s Tienen! Foto – (c) DVC Eva’s Tienen

In de 2de provinciale A mocht Sparta Lombeek, dat dit seizoen onder leiding stond van Davy De Vos, vieren na een 1-9-overwinning op bezoek bij Tervuren-Duisburg! Het keert na één seizoen in de tweede provinciale volgend seizoen terug op het hoogste niveau in de provincie Brabant!

Sparta Lombeek blij met de titel in 2de provinciale A en de terugkeer naar 1ste provinciale Brabant VV! Foto – (c) Sparta Lombeek/Danny Bulterys

In de 2de provinciale B veroverde ook een degradant van vorig seizoen de titel namelijk het beloftenteam van DVC Eva’s Tienen. Zij mochten onder leiding van coach Rony Paneels de champagneflessen ontkurken na een 1-8-overwinning op bezoek bij het beloftenteam van Miecroob Veltem!

Bekijk het feestje van DVC Eva’s Tienen B op Veltem via:

Miecroob Veltem – Eva's Tienen B: 1 – 8

Kampioenenmatch Eva's B. Champions 2018 – 2019!

Slået op af Eva's Tienen i Onsdag den 10. april 2019

Vrouwenteam.be feliciteert het bestuur, de technische staf en de speelsters van zowel Sparta Lombeek als het beloftenteam van DVC Eva’s Tienen met de titels in de 2de provinciale A en B en de bijhorende promotie naar de eerste provinciale van het Brabantse vrouwenvoetbal!

Foto – (c) DVC Eva’s Tienen

Bekijk meer foto’s rond de titel van Sparta Lombeek via: https://www.facebook.com/Sparta-Lombeek-412200198963537/

Lees over de kampioen in 1ste provinciale Brabant VV 2018-19: http://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=47686

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share