Share

Op vrijdag 21 juni 2019 staat in het Zwitserse Nyon de loting voor de kwalificatieronde van de UEFA Women’s Champions League op het programma. 62 ploegen uit 50 landen waaronder RSC Anderlecht voor BelgiĆ« en FC Twente voor Nederland zijn ingeschreven voor deze editie waarvan de finale op zondag 24 mei 2020 in Wenen wordt gespeeld.

De Belgische en Nederlandse landskampioen behoren meteen tot de 40 teams die betrokken zijn bij de loting voor de voorronde die begin augustus 2019 zal gespeeld worden. RSC Anderlecht zal het mini-tornooi op 7, 10 en 13 augustus 2019 zelf organiseren met wedstrijden in Denderleeuw, Molenbeek en Anderlecht.

U kan de loting rechtstreeks volgen via de livestream van de UEFA: https://www.uefa.com/womenschampionsleague/news/newsid=2610018.html

Voor interviews met Belgische en internationale speelsters kan U terecht op:
Vrouwenteam TV

Share