Share

Voor ze aan hun EK-kwalificatiecampagne beginnen richting het EK 2021 in Engeland met een wedstrijd tegen Kroatië oefenen De Belgian Red Flames op donderdag 29 augustus 2019 in Leuven nog tegen de ‘Lionesses’ van Phil Neville.

Men had dit duel wellicht graag aangekondigd als het duel van de Belgian Red Flames tegen de nieuwe wereldkampioen. Helaas voor Engeland is het slechts vierde geworden op het voorbije WK in Frankrijk.

Op weg naar de Olympische Spelen 2020 in Tokio en het EK in eigen land in 2021 beginnen de Lionesses aan een nieuwe campagne met voorlopig al drie oefenwedstrijden. Op donderdag 29 augustus 2019 om 19u30 onze tijd zijn ze te zien in Leuven tegen de Belgian Red Flames, op dinsdag 3 september 2019 om 14 uur spelen ze uit in Bergen tegen Noorwegen in een heruitgave van de kwartfinale van het WK 2019 en op zaterdag 9 november 2019 ontvangen ze op Wembley om 17u30 lokale tijd Duitsland.

Lees nog meer hierover via:

http://www.thefa.com/england/womens-seniors/fixtures-results

Tickets voor België – Engeland op donderdag 29 augustus 2019 zijn te koop bij de KBVB.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Nog melden dat de Belgian Red Flames op de nieuwe FIFA-ranking van 12 juli 2019 op een 19de plaats, de hoogste ooit, staan. Engeland moest haar 3de plaats afstaan aan Europees Kampioen en verliezend WK-finalist Nederland terwijl het zelf terugviel naar de 5de plaats!

Bekijk de nieuwe FIFA-ranking op 12 juli 2019:

https://www.fifa.com/fifa-world-ranking/ranking-table/women/

Share