Share

Het WK 2019 is definitief voorbij en dus nemen de clubs stilaan de draad weer op. Dat is ook het geval voor Olympique Lyonnais, zesvoudig winnaar van de UEFA Women’s Champions League en de komende twee seizoenen ook de club van Belgian Red Flame Janice Cayman.

Dat gebeurde op maandag 15 juli 2019 om 17 uur onder leiding van de nieuwe coach Jean-Luc Vasseur, de opvolger van Reynald Pedros, en onder het toeziend oog van voorzitter Jean-Michel Aulas.

Inmiddels is in Frankrijk ook de kalender voor het nieuwe seizoen in de Franse D1 Féminine, de D1 Arkema zoals die voortaan genoemd wordt, bekendgemaakt. Janice Cayman en OL beginnen met een thuiswedstrijd in het weekend van 24 augustus 2019 tegen het terug naar het hoogste niveau gepromoveerde Marseille. Op de tweede speeldag gaat OL in het weekend van 7 september 2019 op bezoek bij de andere nieuwkomer Stade Reims. Janice Cayman gaat met OL op de 8ste speeldag in het weekend van 2 november 2019 op bezoek bij haar ex-club Montpellier en in het weekend van 16 november 2019 ontvangt Lyon de grootste titelconcurrent PSG. Op zaterdag 21 september 2019 speelt Lyon ook al voor een eerste trofee tegen PSG namelijk de wedstrijd om de Trophée des Champions.

Lees nog meer over de eerste training van Janice Cayman via: https://www.ol.fr/fr-fr/contenus/articles/2019/07/15/jour-de-reprise-pour-les-feminines-de-jean-luc-vasseur

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share