Share

Op zondag 14 juli 2019 werd vrouwelijk paars-wit voor het tweede jaar op rij voorgesteld op de Fan Day van RSC Anderlecht met als grote trekpleister Vincent Kompany.

De gemengde foto met het vrouwenteam dat kampioen speelde en de mannen die zullen proberen om in de toekomst opnieuw kampioen te spelen. Foto – (c) Vrouwenteam.be / /MaMPict

Vanaf 11 uur ‘s ochtends waren de speelsters net als vele van hun mannelijke collega’s behalve de zieke Samir Nasri beschikbaar voor de signeersessie van de club. Net na de demonstratietraining van de mannen onder leiding van coach Simon Davies werden ook de vrouwen op het veld geroepen aangezien zij als enige Europees voetbal spelen begin augustus van dit jaar. Nadat ook Rode Duivel en speler-manager Vincent Kompany op het toneel verschenen was werd er een gezamenlijke ploegfoto genomen. De vrouwen van RSC Anderlecht spelen begin augustus drie Europese wedstrijden in het Lotto Park. U kan die daar allemaal gaan bekijken voor de prijs van 5 euro per wedstrijd.

Lees nog meer hierover via:

http://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=50807

Bekijk de Fan Day van RSC Anderlecht via: https://www.facebook.com/rsca.be/videos/490274348395799/

Bekijk foto’s via:

https://www.rsca.be/fr/media/gallery/fanday-2019

Bekijk de Fan Day van vrouwelijk paars-wit van vorig seizoen via:

http://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=37800

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share