Share

De 8ste editie van het WK Vrouwenvoetbal kon U in de maanden juni en juli 2019 nog meemaken op Sporza maar voor de Belgian Red Flames zal u vanaf donderdag 29 augustus 2019 moeten afstemmen op Q2, het tweede net van VTM.

Jarenlang werd er door veel Belgische media gelachen met het vrouwenvoetbal maar na het recente WK in Frankrijk hebben ze inmiddels allemaal hun kar gekeerd. Zelfs Q2 ziet nu plots brood in het uitzenden van de Belgian Red Flames. Ze gaan in samenwerking met de KBVB de vier thuiswedstrijden in de kwalificatie richting het EK 2021 in Engeland uitzenden, de eerste op dinsdag 3 september 2019 tegen Kroatië, alsook de oefeninterland van nu donderdag 29 augustus 2019 in Leuven tegen Engeland. Jan Mulder en Marc Degryse, die daar ook al de UEFA Champions League en wedstrijden uit de Europa League voor hun rekening nemen, zijn meer dan waarschijnlijk ook de analisten bij die duels. Of er ook al iemand het eerste uitduel van de Belgian Red Flames op dinsdag 8 oktober 2019 in Cluj-Napoca tegen Roemenië zal uitzenden is nog niet bekend.

Het stadion van CFR Cluj waar de Belgian Red Flames op dinsdag 8 oktober 2019 hun EK-kwalificatiewedstrijd zullen spelen! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Ook nog melden dat de Belgian Red Flames bij deze nieuwe EK-kwalificatiecampagne rond het King Power at Den Dreef stadion een eigen fanzone krijgen.

Lees nog meer daarover via: 

https://www.belgianfootball.be/nl/nieuws/red-flames-krijgen-eigen-fanzone-220819

Lees nog meer over de Belgian Red Flames via:

http://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=51280

Lees nog meer over de Belgian Red Flames op Q2 via: 

https://tvvisie.be/nieuws/belgie/red-flames-voortaan-live-te-volgen-bij-q2_95474/

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Nog meegeven dat voorheen Proximus TV meestal de thuiswedstrijden van de Belgian Red Flames uitzond terwijl Sporza de wedstrijden van de Belgian Red Flames op het EK 2017 voor hun rekening nam. Voor alles rond de Belgische nationale competities kan U voorlopig terecht op Sportbeat en Vrouwenteam TV.

Share