Share

Eendracht Aalst en Tienen, het zijn teams die in het vorige decennium kan terugvinden bij de landskampioenen in het Belgische vrouwenvoetbal. Nu spelen ze allebei in eerste klasse en op zaterdag 19 oktober 2019 stonden ze in het Pierre Cornelisstadion van Aalst tegenover mekaar.

DVC Eva’s Tienen vlak voor hun wedstrijd op bezoek bij SC Eendracht Aalst Ladies! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Coach Dirk Decoen en zijn vrouwelijke ‘Ajuinen’ waren aan het seizoen begonnen met een 12 op 12, Hans Bergans en DVC Eva’s Tienen haalden in de 5 duels sinds hun terugkeer in 1ste klasse 5 punten dankzij 1 overwinning en 2 puntendelingen.

U kan naar een samenvatting met de goals kijken dankzij Vrouwenteam TV:

SC Eendracht Aalst Ladies won dus met 2-0 tegen DVC Eva’s Tienen dankzij een dubbel van Margaux Van Ackere (1-0, 13de en 2-0, 40ste minuut). SC Eendracht Aalst speelt op de volgende speeldag op zaterdag 2 november 2019 thuis tegen Massenhoven. DVC Eva’s Tienen ontvangt op dezelfde dag Union Saint-Ghislain Tertre Hautrage.

Luister naar Fleur Verstappen (DVC Eva’s Tienen) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Margaux Van Ackere (SC Eendracht Aalst Ladies) dankzij Vrouwenteam TV:

 

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share