Share

Na een lang jaar met vele wedstrijden op alle fronten is het ook voor de speelsters in het vrouwenvoetbal tijd om even uit te blazen en van de kerst- en nieuwjaarsperiode te genieten. Vlak voor de bal stopte met rollen werd er hier en daar bij enkele clubs al even gedacht aan kerstmis.

Bij het vrouwenvoetbalteam van Club Brugge, dat in 2019 een stap hoger ging voetballen, werd er in de kleedkamer zelfs even geposeerd om op het moment vooruit te blikken. Op dinsdagavond 24 en woensdag 25 december 2019 is het dan zover want dan is het Christmas Time! Iedereen mag genieten!

Herbekijk de eerste overwinning van Club Brugge in de Super League tegen OH Leuven half september 2019:

En vergeet ook de winst tegen bekerhouder KAA Gent Ladies van eind november 2019 niet te herbekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

 

Share