Share

21bis, het crossmediaal platform van de hogeschool Thomas More in Mechelen was recent op bezoek in de Super League. Tijdens het duel op de 13de speeldag tussen KSK Heist en RSC Anderlecht maakten Cedric Van Rompaey en Lise Dockx een reportage over de vrouwelijke scheidsrechter in het voetbal. Ze spraken met Sharon Sluyts en met Ella De Vries. Verder kan U ook nog de radioreportage horen van Jonas De Poorter en de tekst lezen van Shenzi Boom.

U kan de reportage van Lise Dockx en Cedric Van Rompaey bekijken via deze link:
21bis.be

Lees nog meer over 21bis:

21bis.be

Voor meer over de 13de speeldag in de Super League:
Vrouwenteam.be

PS: Voor de volledigheid het auteursrecht rond deze reportage, en dat wordt tegenwoordig meestal vergeten door flink wat internetmedia (er wordt voortdurend gekopieerd zonder bronvermelding!), ligt bij Thomas More in Mechelen.

Ook nog een kalenderwijziging melden in play-off 2 (tegen de degradatie)
. Daar wordt het duel tussen KSK Heist en DVC Eva’s Tienen met een dag vervroegd. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op vrijdag 29 april 2016 om 20 uur!

Share